En moltes de les trucades que he rebut em pregunten: de què consta el curs? perquè edats és el curs? Quant temps dura el curs?

A aprèn a estudiar fem una formació de tècniques i estratègies útils en l’estudi. No fem un curs definit com a tal. Nosaltres els ensenyem als nostres alumnes a treure el màxim partit del temps que inverteixen estudiant, perquè puguin disposar de més temps lliure i optimitzar el seu rendiment.

A diferència d’altres empreses o particulars, no tenim un curs estàndard per a tothom, que pots comprar i fas quan t’interessa. Anem més enllà. Fem una valoració de cada cas de manera individual i totalment personalitzada. Disposem d’una infinitat de tècniques que, després de la valoració inicial, seleccionem les que són més adequades per a cada necessitat.  Durant la nostra formació, ensenyem a l’alumne cadascuna d’aquestes tècniques i les practiquem amb ell, resolent possibles dubtes que sorgeixin durant la pràctica. Una vegada apreses i practicades les eines necessàries, no deixem anar a l’alumne de cop. Fem un seguiment, cada vegada més estès en el temps, per a assegurar-nos que segueix amb una evolució positiva i que ha assimilat el mètode.

Des d’ Aprende a estudiar us volem recomanar que busqueu bons professionals, pel bé dels estudiants. Fer classes online s’està posant molt de moda i és molt fàcil vendre-ho, però cal assegurar-se que darrere hi ha un professional i un mètode de treball adequat.

Gràcies per llegir-nos!