No esperis a suspendre!

Anticipa’t i revoluciona la teva forma d’estudiar des de casa

Aprèn a estudiar

"

Entenem les teves necessitats i vetllem per la teva seguretat.

Dotem de tècniques i estratègies eficients, per resoldre les dificultats dels nostres alumnes.  Degut a la COVID-19, només oferirem sessions online per garantir la seguretat de tots.

 

TÈCNIQUES D’ESTUDI

Comprensió de texts, subratllat, resums, presa d’apunts, elaboració d’esquemes i mapes mentals…

ESTRATÈGIES D´APRENENTAGE

Organització del temps, planificació òptima de descansos i repassos, estratègies de memorització…

DESENVOLUPAMENT D’AUTONOMIA I AUTOESTIMA

El nostre principal objectiu: després d’uns mesos d’aprenentatge guiat, l’estudiant pot afrontar sol les diferents assignatures.

Solucions per a totes les edats

Com podem ajudar-te? Som capaces de revolucionar el teu mètode d’estudi.

Pots triar el servei d’Aprende a Estudiar que millor s’adapti a les teves necessitats.

Aprende a estudiar PRIMÀRIA

Programa orientat als estudiants que estiguin cursant primària i tinguin resultats dolents o dificultats d’aprenentatge.

Aprende a estudiar SECUNDARIA

Programa orientat a tots els alumnes que estiguin cursant ESO o Batxillerat i tinguin dificultats per treure les assignatures o necessitin més nota.

Aprende a estudiar UNIVERSITAT – GRAU SUPERIOR – ADULTS

Programa orientat a aquells estudiants universitaris o adults que estiguin cursant qualsevol tipus d’estudis i tinguin dificultats per treure’ls endavant o necessitin més nota.

Aprende a estudiar – SESSIONS ONLINE

Actualment és l’unic format de sessions que fem. Per estudiants de com a mínim 2n de primària.  Vetllem per la seguretat de tots. Pots consultar els programes per edats per conèixer el nostre treball. 

T’assessorem gratis

*

T’assessorem gratis

*

Et podem ajudar si:

 • El teu fill va suspenent durant tot el curs i a última hora fa un sprint per aprovar i passar el curs.
 • Cada curs has de contractar professors particulars de repàs.
 • Comenta que “no se li queda” o que “no sap per on començar a estudiar”
 • Has d’anar-li darrere perquè faci els deures o que hagi estudiat per l’examen
 • No saps organitzar-te per preparar els exàmens
 • No ets d’excel·lents
 • Vas just tot el semestre i has de fer sprint per aprovar
 • Necessites optimitzar millor el teu temps d’estudi
 • Treus bones notes però necessites una nota més alta per poder accedir a estudis superiors

Per què confiar en aprende a estudiar?

Equip multidisciplinari de professionals amb experiència i titulació demostrable.

j

Ensenyem a estudiar amb un mètode funcional per potenciar els teus resultats

Atenció personalitzada, ens adaptem a cada cas.

Disposem de recursos per totes les edats

Com treballem en els nostres programes.

Aprende a estudiar és un programa, segons la Psicologia, de tall cognitiu-conductual, en el que ensenyem als alumnes a aprendre a estudiar (com el propi nom indica) a domicili, amb la comoditat d’estar a casa seva.

Som un equip multidisciplinari. Ajudem als estudiants, a través de les classes particulars, a treballar l’estudi amb un mètode, i en aquest mètode incorporem les tècniques d’estudi i les estratègies necessàries per millorar la qualitat dels seus aprenentatges. Anem treballant aquests aspectes sobre les diferents tasques escolars que van tenint regularment.

En una sessió tradicional, el que acostumem a fer és, primerament, dedicar un temps a veure que han de fer, aconseguir la millor organització durant la setmana i, a continuació treballem sobre el material que ells tenen, i així, aprenen a la vegada que practiquen.

Acostumem a realitzar una sessió d’una hora o hora i mitja setmanal, en la que organitzem amb l’alumne el treball que han de fer durant els dies que no fem sessió conjunta. Així, fomentem el desenvolupament de l’autonomia de l’alumne, a la vegada que la constància. I com els resultats es veuen incrementats en seguida, això produeix un augment de la motivació que retro alimenta el procés.

 

Pensa que: només canviem els nostres resultats quan fem alguna cosa diferent!

Els nostres clients opinen:

 • 5 star review  Sin duda Jessica y su equipo realizan un trabajo excelente. No solo aprobé las oposiciones sino que me ayudaron a enfocar el estudio desde otra perspectiva. Muy recomendado para todos aquellos que necesiten un guía en técnicas de estudio.

  thumb David Dreambular
  12/20/2018

  5 star review  Aprende a estudiar me ha ayudado a optimizar el tiempo y saber organizar mis sesiones de estudio de forma eficiente. ¡Lo recomiendo mucho!

  thumb Lara Pallarés
  9/28/2020

  5 star review  Vaig contactar amb la Jessica a 1er de Batxillerat perque no trobava el mètode d’estudi, i, en conseqüència, no obtenia els resultats que desitjava. Gràcies a la seva gran ajuda, vaig aprendre a organitzar-me i trobar el mètode d’estudi durant el Batxillerat. Aquest any he cursat el 1er any de carrera, en el qual he notat una gran millora en les notes i el rendiment. Estic segur que sense la Jessica el canvi que he fet no hagués estat possible i les úniques paraules que tinc cap a ella son d’agraïment.

  thumb Oriol Carrillo
  9/21/2020

  5 star review  Mi hijo (3º primaria) realizaba clases de refuerzo durante el curso escolar, llegó el confinamiento y continuó con sus clases, motivado y contento, además aprendiendo cosas nuevas...ha empezado el nuevo curso sin dificultades. Aprendeaestudiar no sólo le ha reforzado en materia escolar, sino que le está enseñando a organizarse, a conseguir sus objetivos, sentirse útil...GRACIAS!!!!

  thumb ESTER RICO
  9/22/2020
 • 5 star review  Aprende a estudiar me ha ayudado muchísimo. Contacté porque veía que por más que estudiaba no conseguía retener los conocimientos y mi organización era un caos. Gracias a su método y técnicas, he conseguido sacar con mucho éxito el curso adelante y con muy buenas calificaciones. Muchísimas gracias!!! Lo recomiendo totalmente! 🙂

  thumb Kevin Polo
  12/20/2018

  5 star review  Gracias a aprendeaestudiar he logrado mejorar y optimizar mi tiempo y rendimiento en mis estudios de una manera muy eficaz! trabajo a jornada completa e intensiva y además estoy estudiando la carrera de Biología de forma presencial y me ha ayudado muchísimo las sesiones con Jessica ya que te enseña a organizar el tiempo de una manera estructurada, progresiva y sin descuidar el deporte, la alimentación, el sueño y el ocio! sus sesiones son amenas, con recursos específicos y llenos de mucha comprensión, escucha, profesionalidad y empatía, ¿lo recomiendo al 100%!

  thumb Helena Merino
  9/21/2020

  5 star review  El equipo de Aprende a estudiar me ayudó a acabar la carrera en 2 años!! Despues de muchos años estudiando la carrera, los últimos años se hicieron cuesta arriba. Me faltaba motivación y me costaba mucho sacar las asignaturas, pero ya me quedaba menos de media carrera para acabar y no quería perder los años invertidos en estudio. En esos 2 años optimizé como nunca el tiempo de estudio. Gracias chicas!!

  thumb Marc Gallardet Domingo
  1/05/2019

  5 star review  Gracias a Jessica he aprendido a organizarme las tareas y exámenes ya que antes de comenzar con ella lo dejaba todo para el ultimo día y suspendía. Con este método me planifico todo mucho mejor y mis notas han mejorado mucho. Estoy muy contenta con Aprende a estudiar porque lo tengo todo organizado y nunca me falta tempo para hacer las cosas. Lo recomiendo!!!

  thumb Sara Martínez
  9/21/2020
 • 5 star review  Em costava aprovar els examens tipus tests i per moltes hores que hi posava no me'n sortia. Gràcies a la planificació i les tècniques que em van ensenyar, amb el mateix temps que abans, he aconseguit millorar molt les meves notes i el rendiment. Estic molt contenta d'haver pogut conèixer Aprende a estudiar. Un canvi cap a positiu.

  thumb Maria Nicolau Vidal
  7/18/2019

  5 star review  Aprende a estudiar me ha ayudado muchísimo. Contacté porque veía que por más que estudiaba no conseguía retener los conocimientos y mi organización era un caos. Gracias a su método y técnicas, he conseguido sacar con mucho éxito el curso adelante y con muy buenas calificaciones. Muchísimas gracias!!! Lo recomiendo totalmente! 🙂

  thumb Kevin Polo
  12/20/2018

  5 star review  Aprende a estudiar me ayudó a optimizar mi tiempo de estudio, lo recomiendo sin duda!!

  thumb aaron james ribas saville
  9/21/2020

No esperis a suspendre, anticipa’t i aprèn a estudiar!