No esperis a suspendre!

Anticipa’t i revoluciona la teva forma d’estudiar des de casa

Aprèn a estudiar

"

Entenem les teves necessitats i vetllem per la teva seguretat.

Dotem de tècniques i estratègies eficients, per resoldre les dificultats dels nostres alumnes.  Degut a la COVID-19, només oferirem sessions online per garantir la seguretat de tots.

 

TÈCNIQUES D’ESTUDI

Comprensió de texts, subratllat, resums, presa d’apunts, elaboració d’esquemes i mapes mentals…

ESTRATÈGIES D´APRENENTAGE

Organització del temps, planificació òptima de descansos i repassos, estratègies de memorització…

DESENVOLUPAMENT D’AUTONOMIA I AUTOESTIMA

El nostre principal objectiu: després d’uns mesos d’aprenentatge guiat, l’estudiant pot afrontar sol les diferents assignatures.

Solucions per a totes les edats

Com podem ajudar-te? Som capaces de revolucionar el teu mètode d’estudi.

Pots triar el servei d’Aprende a Estudiar que millor s’adapti a les teves necessitats.

Aprende a estudiar PRIMÀRIA

Programa orientat als estudiants que estiguin cursant primària i tinguin resultats dolents o dificultats d’aprenentatge.

Aprende a estudiar SECUNDARIA

Programa orientat a tots els alumnes que estiguin cursant ESO o Batxillerat i tinguin dificultats per treure les assignatures o necessitin més nota.

Aprende a estudiar UNIVERSITAT – GRAU SUPERIOR – ADULTS

Programa orientat a aquells estudiants universitaris o adults que estiguin cursant qualsevol tipus d’estudis i tinguin dificultats per treure’ls endavant o necessitin més nota.

Aprende a estudiar – SESSIONS ONLINE

Actualment és l’unic format de sessions que fem. Per estudiants de com a mínim 2n de primària.  Vetllem per la seguretat de tots. Pots consultar els programes per edats per conèixer el nostre treball. 

T’assessorem gratis

*

T’assessorem gratis

*

Et podem ajudar si:

 • El teu fill va suspenent durant tot el curs i a última hora fa un sprint per aprovar i passar el curs.
 • Cada curs has de contractar professors particulars de repàs.
 • Comenta que “no se li queda” o que “no sap per on començar a estudiar”
 • Has d’anar-li darrere perquè faci els deures o que hagi estudiat per l’examen
 • No saps organitzar-te per preparar els exàmens
 • No ets d’excel·lents
 • Vas just tot el semestre i has de fer sprint per aprovar
 • Necessites optimitzar millor el teu temps d’estudi
 • Treus bones notes però necessites una nota més alta per poder accedir a estudis superiors

Per què confiar en aprende a estudiar?

Equip multidisciplinari de professionals amb experiència i titulació demostrable.

j

Ensenyem a estudiar amb un mètode funcional per potenciar els teus resultats

Atenció personalitzada, ens adaptem a cada cas.

Disposem de recursos per totes les edats

Com treballem en els nostres programes.

Aprende a estudiar és un programa, segons la Psicologia, de tall cognitiu-conductual, en el que ensenyem als alumnes a aprendre a estudiar (com el propi nom indica) a domicili, amb la comoditat d’estar a casa seva.

Som un equip multidisciplinari. Ajudem als estudiants, a través de les classes particulars, a treballar l’estudi amb un mètode, i en aquest mètode incorporem les tècniques d’estudi i les estratègies necessàries per millorar la qualitat dels seus aprenentatges. Anem treballant aquests aspectes sobre les diferents tasques escolars que van tenint regularment.

En una sessió tradicional, el que acostumem a fer és, primerament, dedicar un temps a veure que han de fer, aconseguir la millor organització durant la setmana i, a continuació treballem sobre el material que ells tenen, i així, aprenen a la vegada que practiquen.

Acostumem a realitzar una sessió d’una hora o hora i mitja setmanal, en la que organitzem amb l’alumne el treball que han de fer durant els dies que no fem sessió conjunta. Així, fomentem el desenvolupament de l’autonomia de l’alumne, a la vegada que la constància. I com els resultats es veuen incrementats en seguida, això produeix un augment de la motivació que retro alimenta el procés.

 

Pensa que: només canviem els nostres resultats quan fem alguna cosa diferent!

Els nostres clients opinen:

 • 5 star review  Aprende a estudiar me ha ayudado a optimizar el tiempo y saber organizar mis sesiones de estudio de forma eficiente. ¡Lo recomiendo mucho!

  thumb Lara Pallarés
  9/28/2020

  5 star review  Aprende a estudiar me ha ayudado muchísimo. Contacté porque veía que por más que estudiaba no conseguía retener los conocimientos y mi organización era un caos. Gracias a su método y técnicas, he conseguido sacar con mucho éxito el curso adelante y con muy buenas calificaciones. Muchísimas gracias!!! Lo recomiendo totalmente! 🙂

  thumb Kevin Polo
  12/20/2018

  5 star review  With learn to study, I have learned study techniques that have helped me to organize myself better and make it much easier for me to study, it is undoubtedly an effective and very useful method.

  thumb Amelia Rocio Arriagada de la Cuadra
  1/25/2021

  5 star review  Aprende a estudiar me ha ayudado muchísimo. Contacté porque veía que por más que estudiaba no conseguía retener los conocimientos y mi organización era un caos. Gracias a su método y técnicas, he conseguido sacar con mucho éxito el curso adelante y con muy buenas calificaciones. Muchísimas gracias!!! Lo recomiendo totalmente! 🙂

  thumb Kevin Polo
  12/20/2018
 • 5 star review  Vaig contactar amb la Jessica a 1er de Batxillerat perque no trobava el mètode d’estudi, i, en conseqüència, no obtenia els resultats que desitjava. Gràcies a la seva gran ajuda, vaig aprendre a organitzar-me i trobar el mètode d’estudi durant el Batxillerat. Aquest any he cursat el 1er any de carrera, en el qual he notat una gran millora en les notes i el rendiment. Estic segur que sense la Jessica el canvi que he fet no hagués estat possible i les úniques paraules que tinc cap a ella son d’agraïment.

  thumb Oriol Carrillo
  9/21/2020

  5 star review  El equipo de Aprende a estudiar me ayudó a acabar la carrera en 2 años!! Despues de muchos años estudiando la carrera, los últimos años se hicieron cuesta arriba. Me faltaba motivación y me costaba mucho sacar las asignaturas, pero ya me quedaba menos de media carrera para acabar y no quería perder los años invertidos en estudio. En esos 2 años optimizé como nunca el tiempo de estudio. Gracias chicas!!

  thumb Marc Gallardet Domingo
  1/05/2019

  5 star review  Gracias a aprendeaestudiar he logrado mejorar y optimizar mi tiempo y rendimiento en mis estudios de una manera muy eficaz! trabajo a jornada completa e intensiva y además estoy estudiando la carrera de Biología de forma presencial y me ha ayudado muchísimo las sesiones con Jessica ya que te enseña a organizar el tiempo de una manera estructurada, progresiva y sin descuidar el deporte, la alimentación, el sueño y el ocio! sus sesiones son amenas, con recursos específicos y llenos de mucha comprensión, escucha, profesionalidad y empatía, ¿lo recomiendo al 100%!

  thumb Helena Merino
  9/21/2020

  5 star review  Gracias a Jessica he aprendido a organizarme las tareas y exámenes ya que antes de comenzar con ella lo dejaba todo para el ultimo día y suspendía. Con este método me planifico todo mucho mejor y mis notas han mejorado mucho. Estoy muy contenta con Aprende a estudiar porque lo tengo todo organizado y nunca me falta tempo para hacer las cosas. Lo recomiendo!!!

  thumb Sara Martínez
  9/21/2020
 • 5 star review  Sin duda Jessica y su equipo realizan un trabajo excelente. No solo aprobé las oposiciones sino que me ayudaron a enfocar el estudio desde otra perspectiva. Muy recomendado para todos aquellos que necesiten un guía en técnicas de estudio.

  thumb David Dreambular
  12/20/2018

  5 star review  Aprende a estudiar me ayudó a optimizar mi tiempo de estudio, lo recomiendo sin duda!!

  thumb aaron james ribas saville
  9/21/2020

  5 star review  Em costava aprovar els examens tipus tests i per moltes hores que hi posava no me'n sortia. Gràcies a la planificació i les tècniques que em van ensenyar, amb el mateix temps que abans, he aconseguit millorar molt les meves notes i el rendiment. Estic molt contenta d'haver pogut conèixer Aprende a estudiar. Un canvi cap a positiu.

  thumb Maria Nicolau Vidal
  7/18/2019

  5 star review  Mi hijo (3º primaria) realizaba clases de refuerzo durante el curso escolar, llegó el confinamiento y continuó con sus clases, motivado y contento, además aprendiendo cosas nuevas...ha empezado el nuevo curso sin dificultades. Aprendeaestudiar no sólo le ha reforzado en materia escolar, sino que le está enseñando a organizarse, a conseguir sus objetivos, sentirse útil...GRACIAS!!!!

  thumb ESTER RICO
  9/22/2020

No esperis a suspendre, anticipa’t i aprèn a estudiar!