L’exatleta estatunidenc i campió olímpic de 100 metres llisos Carl Lewis va ser la imatge d’una campanya publicitària per una coneguda marca de pneumàtics. En una fotografia d’aquella campanya se’l veia en una pista d’atletisme, amb roba de competició i en posició de sortida per una carrera de velocitat. Als seus peus, en lloc de portar calçat esportiu, portava unes sabates altes i amb uns cridaners talons vermells. Sota la imatge, l’eslògan deia: “power is nothing without control” (la potència no és res sense control).

El mateix podem dir de la intel·ligència: un estudiant pot ser molt intel·ligent, però si no té un mètode de treball adequat estarà lluny de rendir al màxim de les seves possibilitats, i tot obtenint bons resultats és probable que estigui utilitzant més temps i més esforç del necessari.
Utilitzar un mètode adequat és un factor més determinant que la intel·ligència a l’hora d’assolir un alt rendiment a l’estudi. Un estudiant amb un bon mètode i la motivació apropiada aconseguirà millors resultats que altres estudiants amb millors aptituds però que no segueixin el mètode eficaç.

Sobre-nosaltres/ pots conèixe’ns i consultar la diferencia metodològica que utilitzem front la de les classes particulars tradicionals.

Estudiar amb mètode facilitarà posteriors aprenentatges: com més utilitzem un mètode adequat, menys esforç haurem d’aplicar a mesura que anem estudiant les noves matèries i trobant-nos noves matèries.
Com millor haguem après les matèries, tant més segurs ens sentirem del que sabem i tindrem més control sobre el nostre resultat a un examen.

Vols saber més sobre la nostra filosofia de treball? Visita http://aprendeaestudiar.es  i coneix-la millor!