Qualsevol moment és perfecte per millorar la nostra capacitat d’aprendre. A més, estudiar en l’edat adulta ofereix avantatges com el compromís i la necessitat experimentada d’evolucionar i millorar.

Ens agrada parlar d’èxit escolar i èxit personal. És per això que les tècniques per aprendre a estudiar no van dirigides només a alumnes amb dificultats o problemes d’aprenentatge. També són per aquells que treuen bones o molt bones notes, i busquen l’excel·lència. El nostre objectiu és que el sistema d’aprenentatge de les persones adultes es pugui adequar a les seves característiques i interessos.

Si ets estudiant universitari potser t’has trobat en alguna d’aquestes situacions:

  • No saps organitzar-te per preparar els exàmens?
  • No ets d’excel·lents?
  • Vas just tot el semestre i has de fer un sprint per aprovar?
  • Has necessitat suport per poder passar alguna assignatura?

Pot ser que t’estiguis plantejant reprendre els teus estudis que vas deixar a mitges o estudiar alguna cosa nova. Des d’aquí t’animem a fer-ho! Milloraràs el teu currículum, superaràs les teves pors, ampliaràs la teva xarxa de contactes, augmentaràs les teves capacitats mentals…

En molts casos, estudiar en l’edat adulta, després de molt de temps sense fer-ho, pot espantar. Però preparar oposicions o ampliar la formació no és tan difícil com sembla, i compensa! En adults hi ha moltes obligacions, com el treball o la família, que poden dificultar la tasca. Descobrirem que introduir l’estudi dintre de les nostres rutines diàries és més senzill del que sembla. Si es vol, hi ha temps per tot.

Hi ha handicaps amb els quals et pots trobar d’adult. Haver-te oblidat de com s’estudia i tenir una lleu falta de recursos en posar-te a estudiar són alguns d’ells. És cert que depèn de com t’ho prenguis et pot angoixar, però és una gran oportunitat per aprendre tècniques més eficaces d’estudi, que s’adaptin a les teves necessitats.

Si t’has sentit identificat amb alguna d’aquestes situacions, podem ajudar-te!