Programes regulars

Sessions ofertades de forma regular durant tot el curs, en les que es treballa durant un període de mínim tres mesos per assolir les estratègies d’estudi.

Stop fracàs escolar

Molts son els casos d’alumnes que no tenen un rendiment adequat al seu nivell. És molt probable que sigui per una manca d’eines per estudiar de manera correcta. Si el teu fill no treu bones notes i vols que tingui aprenentatges més significatius, l’ajudaré a saber com estudiar, elaborar-se els seus resums/esquemes, organitzar-se el temps per poder abastar deures i exàmens i que pugui aplicar-ho a totes les assignatures.

Llegir més

Optimitza l’estudi

Estudiar en l’edat adulta ofereix avantatges com el compromís i la necessitat experimentada d’evolucionar i millorar. Si no treus els resultats que desitges, no et rendeixis! No deus haver provat com fer-ho d’una forma eficient. Et donaré eines per organitzar-te i donar a l’abast per estudiar bé tots els exàmens, optimitzar el temps d’estudi i poder aplicar-ho a totes les assignatures.

Llegir més

Monogràfics

Packs de 3-4 sessions per alumnes que ja han tingut un treball regular i tenen una necessitat de suport puntual.

Trimestrals

Es treballen els aspectes fonamentals per la preparació adequada dels exàmens trimestrals. Es tracten estratègies com la gestió del temps, tècniques d’estudi, planificació del calendari…

Llegir més

Recuperacions

Es treballen els aspectes fonamentals per la preparació adequada dels exàmens de recuperació. Es tracten estratègies com la gestió del temps, tècniques d’estudi, planificació del calendari…

Llegir més